lor peynirli pancar ravioli
malzemeler hamur için 200 gram un 50 gram irmik 80 gram pancar 1 yemek kaşığı zeytinyağı 2 adet yumurta 1 çay kaşığı tuz içi için 1 su bardağı pancar suyu 200 gram lor peyniri 30 gram parmesan 1 tatlı kaşığı rendelenmiş limon kabuğu 1 çay kaşığı muskat cevizi rendesi 2 yemek kaşığı doğranmış maydanoz 1 çay kaşığı bal 1 çay kaşığı tuz 2 çay kaşığı karabiber sos için 30 gram tereyağı 1 avuç ceviz içi 1 diş sarımsak 1 çay kaşığı kekik 2 yemek kaşığı rendelenmiş portakal kabuğu 2 yemek kaşığı portakal suyu 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber yapılışı 1 önce içi için kullanacağınız pancarlarınızı bir fırça yardımıyla fırçalayarak bol su ile iyice yıkayın kabuklarını soymadan pancarları 180 derecelik fırında kadar yaklaşık 40-45 iyice pişirin. 2 hamuru hazırlamak için ise bir adet pancarınızın kabuğunu soyun ve rendeleyin el blenderı yardımıyla püre haline getirin ve ince bir süzgeçten pürüzsüz bir kıvam alacak şekilde geçirin. 3 püreyi ve diğer hamur malzemelerini karış...